GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Få hurtigere adgang til mine foretrukne skrifttyper

Du kan downloade dine yndlingsskrifttyper og organisere dem, så de er nemme at finde og bruge.

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter og derefter et projekt.
  3. Vælg tekst.
  4. På det banner, der vises, skal du trykke på Rediger .
  5. I nederste venstre hjørne af skrifttypebåndet skal du trykke på pilen, der vender opad. Skrifttypebiblioteket åbnes.

Gennemse skrifttyper

6. Tryk på fanen Downloadet .
  7. Tryk på Rediger .
  8. For at ændre placeringen af en skrifttype på listen skal du trykke på og holde nedeValg af skrifttype markeringsikon til højre for det, og træk det derefter til en ny position. Du kan også flytte en skrifttype til toppen af listen ved at trykke på den opadvendte pil til højre for den.
  9. Tryk på Færdig .

Rækkefølgen, som skrifttyper vises i dit skrifttypebibliotek, opdateres på tværs af alle dine projekter i GoDaddy Studio iOS -appen.

Omarranger dine yndlingsskrifttyper