Tilføj et favicon til WordPress med FTP

Et favicon er et lille billede, der identificerer dit site i en browserfane. Hvis du har et tema, der ikke tillader upload af et favicon, skal du manuelt uploade et via FTP. Du kan bruge enhver FTP -app, men denne artikel henviser til FileZilla .

Bemærk: Du kan også bruge Filhåndtering til at uploade dit favicon.
  1. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  2. I afsnittet Ekstern site i FileZilla skal du finde mappen med dit WordPress -site.
  3. I afsnittet Lokal hjemmeside i FileZilla skal du finde billedfilen på din lokale computer.
  4. Træk og slip billedfilen fra afsnittet Lokal site til afsnittet Ekstern site .
    træk og slip filer
  5. Vælg og hold (eller højreklik) på billedfilen, og vælg Omdøb .
  6. Omdøb filen til favicon.ico .
Bemærk: Du kan også navngive billedfilen til favicon.ico på din lokale computer og derefter uploade den.

Nu har du tilføjet et favicon til dit WordPress -site.