Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj et variabelt produkt i WooCommerce

Et variabelt produkt er et produkt, der har flere muligheder eller SKU'er, f.eks. En jakke i forskellige størrelser eller farver. Denne produkttype er nyttig, når du skal angive forskellige attributter, billeder, lager, eller pris i dit sæt variationer. WooCommerce har andre tilgængelige produkttyper .

1. Log ind på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Produkter , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Tilføj nyt i menuen Udvidede produkter.
  4. Udfyld feltet Produktnavn med navnet på dit produkt.
  5. I det store tekstfelt skal du angive en Beskrivelse af produktet.
  6. I afsnittet Produktdata skal du vælge Variabelt produkt i rullemenuen.

Bemærk: Vi opretter attributter og variationer i Næste trin. Dette er påkrævet for variable produkter.

7. Derefter skal du angive en Kort beskrivelse af Produkt , som typisk vises ved siden af billedet af produktet i din butik.
  8. I højre side af siden, i afsnittet Produktkategorier , skal du markere afkrydsningsfeltet for eventuelle relaterede kategorier.

Bemærk: Hvis du ikke allerede har tilføjet en kategori, kan du klikke på Tilføj en kategori for at gøre det.

9. Klik på knappen Gem kladde eller Udgiv øverst til højre.

Du kan til enhver tid foretage ændringer af produktets indstillinger.

Næste trin

1. Opret attributter for et variabelt produkt.
  2. Opret varianter for et variabelt produkt.