Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj et billede til et produkt i WooCommerce

Fra WordPress -dashboardet kan du føje et fremhævet billede til et eksisterende eller nyt produkt i din WooCommerce -butik.

1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Produkter i menuen til venstre.
  3. Fra listen over produkter skal du klikke på det produkt, du vil opdatere med et billede.
  4. I skærmbilledet Produktbillede klikker du på Indstil produktbillede i højre side af skærmen.
  5. Klik på fanen Upload filer.

Bemærk: Hvis du tidligere har uploadet billedet til dit mediebibliotek, kan du springe til det sidste trin.

6. Klik på knappen Vælg filer .
  7. Find billedet på din lokale computer, vælg det og klik på knappen Åbn.
  8. Bekræft, at det korrekte billede er valgt på fanen Mediebibliotek , og klik på den blå knap Indstil produktbillede nederst til højre.
  9. Klik på knappen Gem kladde eller Udgiv øverst til højre.