Tilføj et enkelt produkt i WooCommerce

Du kan tilføje produkterne til din WooCommerce -butik fra WordPress -dashboardet. Følgende trin forklarer, hvordan du tilføjer et enkelt produkt, selvom der findes andre produkttyper .

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Produkter , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Tilføj nyt i menuen Udvidede produkter.
  4. Udfyld feltet Produktnavn med navnet på dit produkt.
  5. I det store tekstfelt skal du angive en Beskrivelse af produktet.
  6. I afsnittet Produktdata skal du udføre følgende:
    • Markér afkrydsningsfelterne Virtuel og/eller Kan downloades , hvis det gælder for dit produkt.
    • På fanen Generelt angiver du en pris for produktet i feltet Normal pris .
    • Kig igennem de resterende faner, og udfyld de dele, der er relevante for produktet.
  7. Derefter skal du angive en Kort beskrivelse af Produkt , som typisk vises ved siden af billedet af produktet i din butik.
  8. I højre side af siden, i afsnittet Produktkategorier , skal du markere afkrydsningsfeltet for eventuelle relaterede kategorier.

Bemærk: Hvis du ikke allerede har tilføjet en kategori, kan du klikke på Tilføj en kategori for at gøre det.

9. Klik på knappen Gem kladde eller Udgiv øverst til højre.

Du kan til enhver tid foretage ændringer af produktets indstillinger.

Næste trin

Flere oplysninger

• Du kan finde flere oplysninger om administration af produkttyper, kategorier og tags i denne WooCommerce -dokumentation .
  • Hvis du vil tilføje et produkt, der har valgmuligheder, såsom trøjer i forskellige størrelser, kan du gennemgå WooCommerce's dokumentation for variable produkter .