Tilføj en video i GoDaddy Studio

Upload din egen video, eller vælg en fra vores eksklusive arkivbibliotek. Vi anbefaler, at du holder videoer under et minut, men de kan maksimalt være 5 minutter.

Bemærk: Du kan kun tilføje 1 video pr. Side.
  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Følg trinnene for enten at oprette et projekt eller redigere et eksisterende projekt .
  3. I menuen nederst på skærmen trykker du på Video . Du kan nu enten optage din egen video, vælge en video fra din enhed eller vælge en video fra vores arkivbibliotek.
    Vælg en video
  4. For at trimme din video skal du i videorammelaget trække tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og slutpunktet (højre side) til de billeder, hvor du ønsker, at videoen skal starte og slutte.
    Trim video
  5. Tryk påTryk på fluebenet for at anvende ændringer afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne for at tilføje videoen til dit projekt.
  6. Fra menuen nederst på skærmen kan du nu redigere din video — kan du for eksempel ændre størrelse, længde eller rotation eller tilføje filtre.
  7. Når alle dine ændringer er færdige, skal du trykke påTryk på fluebenet for at anvende ændringer afkrydsningsfeltet i øverste højre hjørne igen.
  1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Vælg Nyt projekt øverst til højre, og vælg derefter Gennemsigtig .
  3. Fra menuen til venstre skal du vælge Video . Du kan nu enten uploade en video fra din computer eller vælge en video fra vores arkivbibliotek.
    Vælg en video
  4. Du kan justere start- og slutpunkterne for din video ved at vælge øverst på skærmenTryk på fluebenet for at anvende ændringer Trim . Træk tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og slutpunktet (højre side) til de rammer, hvor du ønsker, at videoen skal starte og slutte, og vælg derefter Trim video .
    Træk i tidsindikatorer for at ændre videoens start- og slutramme
  5. Du kan nu redigere din video — kan du for eksempel ændre størrelse, længde eller rotation eller tilføje filtre. Dine ændringer anvendes med det samme.

Din video er nu klar til at eksporteres og bruges på din sociale medier eller dit website.