Rediger en video i GoDaddy Studio

Bemærk: Video er i øjeblikket kun tilgængelig på GoDaddy Studio -mobilappen.

Når du har tilføjet en video , kan du redigere videostørrelse, rotation, længde og mere.

Sådan redigeres en eksisterende video:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter , og derefter på det projekt, du vil arbejde på.
  3. Tryk på den video, du vil redigere.
  4. Fra det viste banner trykker du på Rediger for at foretage justeringer af den eksisterende video, Trim for at forkorte længden af din video eller Erstat for at fjerne videoen og tilføje en anden.

Hvis du vælger at redigere, kan du i menuen nederst på skærmen:

• Tilføj et filter
    • Juster indstillinger såsom eksponering, kontrast, mætning og varme
    • Rediger størrelsen på videoen
    • Juster opacitet (hvor solid eller gennemsigtig din video er)
    • Rotér videoen
    • Tilføj en nuance
    • Skub videoen en pixel ad gangen for at placere den nøjagtigt, hvor du vil have den
    • Bland videoen med andre elementer i dit projekt
  5. For at anvende dine ændringer skal du trykke på fluebenet i øverste højre hjørne.
  6. Tilføj en video

Bemærk: Den rækkefølge, som lag vises i lagstakken afspejler, hvor hver del af designet vises på dit lærred. Det øverste lag er foran.

7. For at ændre placeringen af videolaget skal du vælge knappen øverst på skærmenGoDaddy Studio -lagikonet iOS lag -ikon. Til højre for laget, som indeholder videoen, skal du trykke på og holde nedeGoDaddy Studio -lagikonet iOS markeringsikon , og træk det derefter til en ny position.
  8. For at tilføje tekst til din video skal du i menuen nederst på skærmen trykke på tekstikonet. Tilføj din tekst, og tryk på fluebenet i øverste højre hjørne. Brug menuen nederst på skærmen til at redigere din tekst som normalt.
  9. Tilføj en video

Relaterede oplysninger