Rediger en video i GoDaddy Studio

Når du har tilføjet en video , kan du redigere videostørrelse, rotation, længde og mere.

Bemærk: I øjeblikket er videoredigering kun tilgængelig på GoDaddy Studio -mobilappen.

Sådan redigeres en eksisterende video:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen trykker du på Projekter og derefter på det projekt, du vil arbejde på.
  3. Tryk på den video, du vil redigere.
  4. Fra det viste banner trykker du på Rediger for at foretage justeringer af den eksisterende video, Trim for at forkorte længden af din video eller Erstat for at fjerne videoen og tilføje en anden.
    Rediger banner i GoDaddy Studio -mobilappen
    Hvis du vælger at redigere, kan du i menuen nederst på skærmen:
    • Tilføj et filter
    • Juster indstillinger såsom eksponering, kontrast, mætning og varme
    • Rediger størrelsen på videoen
    • Juster opacitet (hvor solid eller gennemsigtig din video er)
    • Rotér videoen
    • Tilføj en nuance
    • Skub videoen en pixel ad gangen for at placere den nøjagtigt, hvor du vil have den
    • Bland videoen med andre elementer i dit projekt
    For at anvende dine ændringer skal du trykke påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne.
    Tilføj en video
  5. Hvis du vil ændre videolagets placering, skal du vælge øverst på skærmenGoDaddy Studio -lagikonet iOS lag . Til højre for det lag, der indeholder videoen, skal du trykke og holde påGoDaddy Studio -lagikonet iOS valg , og træk derefter laget til en ny position.

Bemærk: Den rækkefølge, som lag vises i lagstakken afspejler, hvor hver del af designet vises på dit lærred. Det øverste lag er foran.

6. For at tilføje tekst til din video skal du trykke på Tekst i menuen nederst på skærmen. Tilføj din tekst, og tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne. Brug menuen nederst på skærmen til at redigere din tekst som normalt.

7. Tilføj en video

Relaterede oplysninger