Føj eksterne kontaktpersoner til min adressebog

Når du kommunikerer med personer uden for din organisation (f.eks. Partnere eller kunder), skal du føje dem til din organisations adressebog som delte kontaktpersoner.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at tilføje delte kontaktpersoner. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på Exchange -administrationscentret . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og -adgangskode (dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode fungerer ikke her).
  2. Gå til modtagere , og vælg derefter kontaktpersoner .
    modtagere i panelet til venstre for kontaktpersoner
  3. Vælg Ny > Mailkontakt .
    Tilføj plustegn åbnes til rullemenuen med Mail-kontaktindstilling
  4. I det nye vindue skal du indtaste kontaktens oplysninger og vælge Gem .
  5. Kontaktpersonen er nu på listen. VælgRediger knap til blyant Rediger .
  6. I det nye vindue skal du vælge kontaktoplysninger , organisation og/eller MailTip for at tilføje flere oplysninger om kontakten. Vælg Gem efter hver indstilling, du opdaterer.
    Under visningsnavnet, generelle oplysninger, kontaktoplysninger, organisation og MailTip -indstillinger