Tilføj produktkategorier

Hjælp dine kunder med at finde det, de har brug for i din butik, ved at oprette produktkategorier og underkategorier. Brug blyantikonet til at ændre og redigere eksisterende kategorier, og papirkurvsikonet for at slette kategorier, som du ikke længere vil have.

Du skal være med på Website Builder e -handelsplanen ( sammenlign abonnementer og priser ) eller få en Premium -webshop.

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Åbn kategorier
    • Fra dit Website Builder -dashboard skal du gå til Butik og vælge Kategorier .
    • Fra dit Onlinebutik Premium -dashboard skal du gå til Produkter og vælge Kategorier .
  4. På siden Kategorier skal du vælge Tilføj eller Tilføj kategori .
  5. Indtast et kategorinavn og en beskrivelse (eller en SEO -beskrivelse ). Du har også mulighed for at redigere kategorilinket. Dit kategorilink giver en direkte URL til produkter i denne kategori og skal være i overensstemmelse med dit Kategorinavn.
  6. Bemærk: Selvom det ikke er påkrævet, hjælper kunder med at finde dig ved at tilføje nøgleord i felterne navn og beskrivelse.

7. Når du er færdig, skal du vælge Gem for at lukke vinduet. Kategorien føjes til siden Kategorier.
  8. Flyt om på kategorierne ved at klikke og trække for at ændre rækkefølgen.
    Flyt kategorier
  9. Klik og træk en kategori under eller oven på en anden for at gøre den til en underkategori. Hovedkategorier kan have to underkategoriniveauer. Så "Tøj > Skjorter > Kvinder" ville virke, men "Tøj > Skjorter > Kvinder > Bluser" ville ikke.
    Lav underkategorier
  10. Når du har oprettet en kategori, skal du huske at oprette et produkt eller redigere eksisterende produkter .
  11. Ændringerne træder i kraft, når du udgiver din hjemmeside.

Tips og bedste praksis

• Brug blyantikonet til at ændre og redigere eksisterende kategorier, og papirkurvsikonet for at slette kategorier, som du ikke længere vil have.
  • Du kan se, hvordan dit website ser ud for kunderne, ved at vælge Hjemmeside i dashboardet for Website Builder eller Vis butik i Onlinebutik Premium.
  • InstantPage -brugere kan ikke oprette mere end tre kategorier.

Relaterede punkter