Tilføj produktkategorier

Hjælp dine kunder med at finde det, de har brug for i din butik, ved at oprette produktkategorier og underkategorier.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Udvid Butik på dit Dashboard, og vælg derefter Kategorier .
  1. På siden Kategorier skal du vælge Tilføj .
  2. Indtast et kategorinavn og en beskrivelse . Du har også mulighed for at redigere kategorilinket . Dit kategorilink giver en direkte URL til produkter i denne kategori og skal være i overensstemmelse med dit Kategorinavn .
  3. Bemærk : Selvom det ikke er påkrævet, hjælper kunder med at finde dig ved at tilføje nøgleord i felterne i navn og beskrivelse.

4. Når du er færdig, skal du vælge Gem for at lukke vinduet. Kategorien føjes til siden Kategorier .
  5. Omarranger kategorierne ved at klikke og trække for at ændre rækkefølgen.
    Flyt kategorier
  6. Klik og træk en kategori under eller oven på en anden for at gøre den til en underkategori. Hovedkategorier kan have to underkategoriniveauer. Så "Tøj, så Skjorter og derefter Kvinder" ville virke, men "Tøj, så Skjorter, så Kvinder og derefter Bluser" ville ikke.
    Lav underkategorier
  7. Når du har oprettet en kategori, skal du huske at oprette et produkt eller redigere eksisterende produkter .
  8. For at gøre dine ændringer live skal du udgive dit site .

Tips og bedste praksis

• Brug blyantikonet til at ændre og redigere eksisterende kategorier, og papirkurvsikonet for at slette kategorier, som du ikke længere vil have.
  • Du kan se, hvordan dit site ser ud for kunderne, ved at vælge Hjemmeside på dit dashboard.

Relaterede punkter