Tilføj sociale medier -knapper til mit WordPress -site

Øg dit indholds tilstedeværelse på sociale medier ved at tilføje deleknapper til dit WordPress -site. Udover sociale medier kan du aktivere deling på andre tjenester, såsom messaging -apps eller e -mailtjenester.

1. Log på WordPress.
  2. Installer og aktiver plugin -programmet AddToAny Share Buttons.
  3. I menuen til venstre skal du vælge Indstillinger > Tilføj til .
  4. I afsnittet Del knapper skal du vælge Tilføj/fjern tjenester .
  5. Vælg de tjenester, som du vil aktivere deling på. Når du vælger en tjeneste, vises dens ikon over listen. Vælg den igen for at deaktivere deling på en bestemt tjeneste.
    • Du kan trække og slippe serviceikonerne for at placere dem i en foretrukken rækkefølge.
  6. Rul ned på siden, og vælg placeringen af knapperne på dit site under Placering.
  7. Klik på Gem ændringer.

Flere oplysninger

• Plugin'et AddToAny Share Buttons har mere avancerede indstillinger, såsom knapper til flydende deling eller en deletæller. Tjek plugin -dokumentationen, hvis du vil tilpasse dine delingsknapper yderligere.