Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

ændringer i .eu -registrering og Brexit

På grund af Det Forenede Kongeriges udtræden af Den Europæiske Union har Europa -Kommissionen besluttet, hvordan .eu -domæner skal administreres for britiske borgere. Baseret på Europa -Kommissionens beslutning, der træder i kraft med det samme , vil GoDaddy ophøre med at sælge .eu -domænenavne til kunder med en britisk registrantkontakt på deres domænenavn.

I henhold til EURid Brexit -meddelelsen deaktiveres alle aktuelt registrerede .eu -domænenavne med en eksisterende britisk registrantkontaktadresse den 1. januar 2021. Domænet forbliver på din konto indtil den 31. december 2020 eller domænets udløbsdato, uanset hvilken kommer først. Når udløbsdatoen eller den 31. december 2020 er nået, fjernes domænet fra din konto. Før den 31. december 2020 kan du genaktivere dit domænenavn ved at opdatere kontaktoplysningerne til din domæneregistrant til en gyldig EU -adresse, som ikke er i Storbritannien.

Bemærk: Hvis du har modtaget en e-mail med emnelinjen: "ENDELIG BEMÆRK: Du risikerer at miste dine .EU-domæner" og har statsborgerskab i et ikke-UK/GB EU-land, bedes du kontakte vores GoDaddy-guider til hjælp.

Hvad er mine muligheder?

• Hvis du har en gyldig adresse i EU, som ikke er i Storbritannien - kan du opdatere din domæneregistrantkontakt for at holde domænet gyldigt. Bemærk, at du skal bruge en gyldig registrantkontaktadresse i henhold til gyldige ICANN -retningslinjer . Du skal foretage disse opdateringer inden den 31. december 2020 for at opretholde din domæneregistrering.
  • Hvis du ikke har en gyldig adresse - den 31. december 2020 deaktiveres dit domænenavn og fjernes fra din konto. Du kan registrere et andet domænenavn, såsom .uk- og .co.uk -domæner.

Hvis du beslutter dig for at registrere et andet domæne, skal du opdatere dine tjenester hos os, så de kan bruge domænet. Nedenfor er en liste over hjælpeartikler til ændring af domæner på de forskellige tjenester hos os. Hvis du har et brugerdefineret website, skal du muligvis opdatere dine websites links og URL'er for at bruge det nye domæne.

Hvad sker der så?

GoDaddy sender meddelelser til vores kunder i Storbritannien, når vi nærmer os slutningsdatoen for overgangsperioden, den 31. december 2020. Hvis du bliver påvirket af disse Brexit -ændringer, er du nødt til at gribe ind så hurtigt som muligt inden opdatering af dine domænekontaktoplysninger eller registrering af et andet domæne.