Afslut PHP -processer i min Linux -hostingkonto

Du skal muligvis afslutte PHP -processer på din Linux -hostingkonto - for eksempel for at administrere runaway -scripts eller få en PHP -initialiseringsfil til at træde i kraft.

Bemærk: Afslutning af en proces dræber alle aktuelle forbindelser til processen. Alle brugere, der er knyttet til processen, skal oprette forbindelse igen.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Software skal du klikke på Vælg PHP -version .
  5. Under PHP -vælger | Udvidelser skal du klikke på den aktuelle version ud for PHP -versionen , vælge en anden version på listen og derefter klikke på Indstil som aktuel . Hvis din aktuelle version f.eks. Er 7.2, skal du vælge 7.1.
  6. Gentag det forrige trin, men vælg den version, du brugte før, og glem ikke at klikke på Indstil som aktuel .