Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Amerikanske kunder betaler med eCheck

Amerikanske kunder kan vælge indstillingen Tjekker betaling i deres indkøbsvogn for at betale med eCheck. Du bliver bedt om at indtaste din bankkonto og rutenummer, der findes nederst i dine checks.

Vores tredjepartstjenesteudbyder af check-tjenester, Certegy Check Services, opretter en elektronisk pengeoverførsel (“EFT”) eller et bankkonto for at debitere det fulde beløb af dit køb fra din checkkonto.

Ofte stillede spørgsmål om Certegy Check Services

Hvor kan jeg finde flere oplysninger om Certegy og deres kontaktoplysninger?
Certegy giver deres ofte stillede spørgsmål og aktuelle kontaktoplysninger på deres hjemmeside, AskCertegy.com .

Hvorfor blev min checkkonto -transaktion afvist?
Du kan få specifikke oplysninger om, hvorfor din checkkonto -transaktion blev afvist, i afsnittet Opslag til afvist kontrol på Certegys hjemmeside, AskCertegy.com . I henhold til loven om fair kreditindberetning har du ret til at kende oplysningerne i din fil hos Certegy.

Certegy placerede mig i samlinger til en ubetalt check. Hvordan ved jeg, hvilken GoDaddy -ordre der er ubetalt?
Hvis en bank af en eller anden grund returnerer din betaling, kan transaktionsbeløbet plus eventuelle gældende servicegebyrer tildeles til Complete Payment Recovery Services eller et andet lignende agentur for at inddrive pengene. I dette tilfælde vil meddelelsen, du modtager fra agenturet, indeholde transaktionsoplysningerne, herunder den dato og det beløb, du kan sammenligne med siden Ordrehistorik på din GoDaddy -konto.

Venligst nå ud til vores prisvindende GoDaddy Guides med eventuelle spørgsmål vedrørende denne proces.

Det er dit ansvar at holde din checkkonto opdateret og finansieret. Hvis en betaling returneres ubetalt, opkræves et servicegebyr i overensstemmelse med gebyrer, der er tilladt i henhold til lov for hver stat eller region i USA.

NSF -serviceafgift pr. Amerikansk stat

• AL - $ 30
  • AK - $ 30
  • AZ - $ 25
  • AR - $ 30
  • CA - $ 25
  • CO - $ 20
  • CT - $ 20
  • DC - $ 25
  • DE - $ 40
  • FL - $ 25 for checks mindre end eller lig med $ 50, $ 30, hvis større end $ 50 og mindre end eller lig med $ 300, $ 40, hvis større end $ 300, eller 5% af checkbeløbet, alt efter hvad der er størst.
  • GA - $ 30 eller 5% af checkens pålydende værdi, alt efter hvad der er størst.
  • Hej - $ 30
  • ID - $ 20 eller pålydende værdi af check, alt efter hvad der er lavest.
  • IL - $ 25
  • IN - $ 20
  • IA - $ 30
  • KS - $ 30
  • KY - $ 25
  • LA - $ 25 eller 5% af checkens pålydende værdi, alt efter hvad der er størst.
  • ME - $ 25
  • MD - $ 35
  • MA - $ 25
  • MI - $ 25
  • MN - $ 30
  • MS - $ 40
  • MO - $ 25
  • MT - $ 30
  • NE - $ 25
  • NV - $ 25
  • NH - $ 25
  • NJ - $ 25
  • NM - $ 20
  • NY - $ 20
  • NC - $ 25
  • ND - $ 40
  • OH - $ 30 eller 10% af checkens pålydende værdi, alt efter hvad der er størst.
  • OK - $ 25
  • ELLER - $ 35
  • PA - $ 25
  • RI - $ 25
  • SC - $ 30
  • SD - $ 40
  • TN - $ 30
  • TX - $ 30
  • UT - $ 20
  • VT - $ 25
  • VI - $ 15
  • VA - $ 50
  • WA - $ 25
  • WV - $ 25
  • WI - $ 25
  • WY - $ 30