Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Angiv en midlertidig lukning af min virksomhed i Facebook, Google My Business og Yelp

Facebook, Google My Business og Yelp tillader virksomhedsejere at oprette en midlertidig meddelelse om lukning og oprette et banner, der informerer besøgende om lukningen, og hvornår den er planlagt til at slutte. Resten af listen er uændret. Banneret tages automatisk ned på slutdatoen.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Åbn dit websted.
    • For Website Builder: Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det site, du vil ændre.
    • For Digital Marketing Suite: Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af den konto, du vil ændre.
  3. Åbn din liste (Facebook, Google My Business eller Yelp).
    • For Website Builder: Fra dit dashboard vælger du Marketing og derefter din fortegnelse ( Facebook , Google My Business eller Yelp ).
    • For Digital Marketing Suite: Fra dit dashboard skal du vælge Social og oversigter og derefter din fortegnelse ( Facebook , Google My Business eller Yelp ).

Bemærk: Har du ikke tilknyttet en liste? Følg prompterne for at oprette forbindelse til dit site eller oprette en ny liste.

4. Vælg Administrer > Indstil som midlertidigt lukket .
  5. Indtast eller rediger datoen for din virksomheds åbning, og vælg Anvend ændringer .