Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om en refusion af moms

Hvis du er berettiget til momsfritagelse, kan du anmode om en refusion af skat ved at kontakte GoDaddy.com på ovenstående nummer. Hvis din dokumentation for skattefritagelse er godkendt, refunderer GoDaddy et momsbeløb for den ordre, du ringer til. Skatter, der opkræves på ældre ordrer, vil ikke blive refunderet, da de allerede er blevet overført til skatteområdet.

Bemærk: Du kan muligvis anmode om en momsrefusion fra den jurisdiktion, hvor GoDaddy indfri momsen.

Hvis du mener, at du bør modtage en undtagelse fra denne regel, bedes du fremlægge al dokumentation og/eller information sammen med din oprindelige anmodning om refusion af moms.

For at kunne anmode om en refusion skal du indsende en gyldig momsfritagelse til faktureringsafdelingen. SeKunder fra GoDaddy er skattefri .

Opdateret pr. 1. november 2017