Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anmod om yderligere IP -adresser til min Gen 3 -server

Du kan anmode om op til 2 ekstra IP -adresser til din server (i alt 3: Den første tildelte, da du konfigurerede din server, og de 2 ekstra IP'er).

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den server, du vil bruge.
  4. I afsnittet Serveroplysninger og ressourcer ved siden af IP skal du klikke på Administrer .
  5. Klik på Tilføj IP -adresse .

Bemærk: Det kan tage op til en time for os at tildele og vise den nye IP -adresse.

Kan min server have mere end 3 IP'er?

Ja, ring til kundesupport på (480) 463-8824 for at tilføje yderligere IP-adresser til din server.