Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anmod om yderligere IP -adresser til min Gen 3 -server

Du kan anmode om op til 2 ekstra IP -adresser til din server (i alt 3: Den første tildelte, da du konfigurerede din server, og de 2 ekstra IP'er).

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den server, du vil bruge.
  4. I afsnittet Serveroplysninger og ressourcer ved siden af IP skal du klikke på Administrer .
  5. Klik på Tilføj IP -adresse .

Bemærk: Det kan tage op til en time for os at tildele og vise den nye IP -adresse.

Kan min server have mere end 3 IP'er?

Ja, ring til kundesupport på (480) 463-8824 for at tilføje yderligere IP-adresser til din server.