Annuller totrinsbekræftelse

Følg disse trin for at annullere totrinsbekræftelse. Trinnene er forskellige, afhængigt af om du har adgang til den enhed (smartphonen, tabletten, computeren eller hardwaresikkerhedsnøglen), som du oprindeligt konfigurerede totrinsbekræftelse for, eller ej.

Jeg har enheden (eller en backup)

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
    Påkrævet: Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse for alle login, skal du angive den kode, som vi har sendt til dig, koden fra din godkendelsesapp eller din sikkerhedsnøgle.
  2. Klik på dette ikon i øverste højre hjørne:
    klikke på person-ikon
  3. Klik på Kontoindstillinger.
    klikke på kontoindstillinger
  4. Klik på Login og PIN-kode.
    Påkrævet: Hvis du kun har aktiveret totrinsbekræftelse for højrisikotransaktioner, skal du angive den kode, som vi har sendt til dig, koden fra din godkendelsesapp eller din sikkerhedsnøgle.
  5. I området Totrinsbekræftelse skal du klikke på Rediger.
  6. Ud for den normale godkendelsesmetode (under Hvordan vil du modtage bekræftelseskoder?) skal du klikke på Slet. Så slår vi straks totrinsbekræftelse fra.
  7. Hvis du konfigurerer en backupmetode for totrinsbekræftelse, skal du udføre trin 5 og 6 igen for backupmetoden.

Jeg har ikke adgang til enheden (eller en backup)

For at annullere totrinsbekræftelse, når du ikke længere har adgang til din enhed for totrinsbekræftelse (hvis du f.eks. har mistet din telefon), skal du sende os en e-mail med en kopi af dit billed-id som forklaret her.

1. Skriv en e-mail med emnelinjen "Deaktivering af totrinsgodkendelse".

Bemærk: Denne e-mail skal sendes fra den mailadresse, der er tilknyttet din konto. Hvis du har brug for at opdatere den registrerede mailadresse, skal du opdatere din e-mail på www.changeupdate.com.

2. I selve e-mailen skal du angive dit fulde navn, dit kontonummer fra GoDaddy og årsagen til, at du vil annullere totrinsbekræftelse.
  3. Kopiér og indsæt hele den følgende tekst i e-mailen:

Jeg accepterer følgende: Jeg anmoder om, at Account Recovery Group ANNULLERER min totrinsbekræftelse. Jeg bekræfter og erklærer, at jeg er den ovenstående kontoejer, eller, hvis ikke kontoindehaveren, så er jeg kontoindehaverens autoriserede forespørger. Jeg forstår, at når verificering via totrinsbekræftelse bliver annulleret, kan ethvert domænenavn underlagt kontoen straks blive overført, eller registranten kan ændres. Jeg accepterer, at hverken registratoren eller en af dennes partnere skal holdes ansvarlig over for mig eller nogen anden part for noget beløb eller for handlinger, der er foretaget i henhold til denne anmodning. Jeg frasiger mig herved ethvert krav, der rejses mod registrator eller en af dennes partnere i henhold til denne anmodning. Desuden samtykker jeg til at forsvare og holde registrator og dennes partnere skadesløs for ethvert tab, ansvar, skade eller udgift, herunder rimelige advokatgebyrer, der er resultatet af en klage, handling eller krav fra tredjepart som følge af denne anmodning, denne godkendelse eller anden handling taget af registrator i henhold hertil.

4. Vedhæft en farvekopi af dit myndighedsudstedte billed-id til e-mailen. Kopien skal være i farve og vise dit fulde navn og din underskrift, din fødselsdato og udstedelses- og udløbsdatoen, og personen på billedet skal kunne identificeres tydeligt.
  5. Send e-mailen og det vedhæftede id-dokument til twostepcancel@godaddy.com. Vi svarer inden for 72 timer.