Kontoadministration Hjælp

Annuller totrinsbekræftelse

Hvis du ønsker at annullere totrinsbekræftelse, skal du bekræfte, om du stadig har adgang til enheden, godkendelsesprogrammet eller hardwaresikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse.

Har du adgang til en enhed eller app, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse?

Hvis du mister adgang til din enhed, betyder det ikke, at du mister adgang til din konto! Hvis du ikke længere har den enhed, godkendelses-app eller hardwaresikkerhedsnøgle, du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse, kan vi stadig hjælpe dig.

Trin 1: Undersøg, om du har valgt en alternativ metode til totrinsbekræftelse

Hvis du har konfigureret en yderligere metode til totrinsbekræftelse, behøver du muligvis slet ikke vores hjælp! Vi anbefaler, at du konfigurerer flere metoder til totrinsbekræftelse, så du har en alternativ metode, hvis du mister adgangen til den primære metode. Der er tre forskellige måder at konfigurere totrinsbekræftelse på:

Når du bliver bedt om en totrinsbekræftelseskode, når du logger på, skal du vælge Har du problemer med at logge på? for at se en liste over totrinsbekræftelsesmetoder, du har konfigureret. Hvis du har valgt en alternativ metode, kan du vælge den på listen og bekræfte din konto på den måde.

Trin 2: Anmod om adgang via en webformular

Vi ved, at du har travlt, og vi vil gerne hjælpe dig med at få adgang til din konto hurtigst muligt. Hvis du ikke har nogen måde at få fat i din totrinsbekræftelseskode på, har vi lige den rette webformular. Send os en anmodning, så kommer vi til undsætning!

1. Gå til siden Anmod om at deaktivere totrinsbekræftelse og vælg Kom godt i gang.
  2. Under Kontooplysninger skal du indtaste dit Kundenummer og vælge Næste.
  3. Under Din kontaktinformation skal du indtaste navn, e-mailadresse og telefonnummer og derefter vælge Næste.
    • Vi bruger denne e-mailadresse til at kommunikere med dig, og den skal stemme overens med den adresse, der er gemt på din konto. Hvis du har brug for at opdatere den e-mailadresse, vi har gemt, kan du bruge denne webformular til at ændre den.
  4. Under Angiv Identifikation skal du uploade en kopi i farver af dit offentligt udstedte id-kort. Kopien skal vise dit fulde navn og din underskrift, din fødselsdato og udstedelses- og udløbsdatoen, og personen på billedet skal kunne identificeres tydeligt. Vælg Næste.
    • Vent... hvorfor skal I bruge mit id? Du har konfigureret totrinsbekræftelse, fordi du vil sikre, at din konto er beskyttet. Det vil vi også gerne sikre! Vi skal bruge dit id for at omgå sikkerhedsforanstaltningen med totrinsbekræftelse for at sikre, at du er domæneejeren, så vi kan beskytte din konto mod eventuelle overtagelsesforsøg. Du kan være sikker på, at oplysningerne, du sender os, er beskyttet og ikke bruges til andet end at bekræfte dit ejerskab af din konto. Du kan finde nærmere oplysninger om disse krav i vores Servicebetingelser.
  5. Under Firmaoplysninger skal du bekræfte, om et firma står angivet som kontoejeren, og derefter vælge Næste.
  6. Tilføj evt. Yderligere oplysninger (valgfrit), som du mener kunne være nyttige at inkludere, og vælg Næste.
  7. Under Bekræftelser og aftaler skal du acceptere ved at markere afkrydsningsfeltet, hvorefter du skal besvare sikkerhedsspørgsmålet.
  8. Vælg Udfør for at indsende din anmodning. Du hører fra os inden længe!

Bemærk: Der er i øjeblikket mange anmodninger til denne proces. Vi arbejder så hurtigt, vi kan, på at besvare anmodningerne.