Kontoadministration Hjælp

Annuller totrinsbekræftelse

Hvis du ønsker at annullere totrinsbekræftelse, skal du bekræfte, om du stadig har adgang til enheden, godkendelsesprogrammet eller hardwaresikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse.

Har du adgang til en enhed eller app, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse?

Hvis du mister adgang til din enhed, betyder det ikke, at du mister adgang til din konto. Hvis du ikke længere har den enhed, godkendelses-app eller hardwaresikkerhedsnøgle, du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse, kan vi stadig hjælpe dig. Send en anmodning til os via vores webformular, og vi hjælper dig med at få adgang til din konto igen.

1. Gå til siden Anmod om at deaktivere totrinsbekræftelse og vælg Kom godt i gang.
  2. Under Kontooplysninger skal du indtaste dit Kundenummer og vælge Næste.
    • Hvis du ikke kender dit kundenummer, kan du finde det i en e-mail fra GoDaddy. Dit kundenummer står som regel foroven.
  3. Under Din kontaktinformation skal du indtaste navn, e-mailadresse og telefonnummer og derefter vælge Næste.
    • Vi bruger denne e-mailadresse til at kommunikere med dig, og den skal stemme overens med e-mailadressen i din konto. Hvis du skal opdatere den e-mailadresse, som er registreret, skal du bruge denne webformular til at ændre den.
  4. Under Angiv Identifikation skal du uploade en kopi i farver af dit offentligt udstedte id-kort. Kopien skal vise dit fulde navn og din underskrift, din fødselsdato og udstedelses- og udløbsdatoen, og personen på billedet skal kunne identificeres. Vælg Næste.
    • Vent... hvorfor skal I bruge mit id? Du konfigurerede totrinsbekræftelse, fordi du vil sikre, at din konto er beskyttet. Det vil vi også gerne sikre! Vi skal bruge dit id for at omgå sikkerhedsforanstaltningen med totrinsbekræftelse for at bekræfte, at du er domæneejeren, så vi kan beskytte din konto mod eventuelle overtagelsesforsøg. Du kan være sikker på, at oplysningerne, du sender os, er beskyttet og ikke bruges til andet end at bekræfte dit ejerskab af din konto. Du kan finde nærmere oplysninger om disse krav i vores Servicebetingelser.
  5. Under Firmaoplysninger skal du bekræfte, om et firma står angivet som kontoejeren, og derefter vælge Næste.
  6. (Valgfrit) Tilføj evt. yderligere oplysninger og vælg derefter Næste.
  7. Under Bekræftelser og aftaler skal du acceptere ved at markere afkrydsningsfeltet, hvorefter du skal besvare sikkerhedsspørgsmålet.
  8. Vælg Udfør for at indsende din anmodning. Du hører fra os inden for 3 dage.

Bemærk: Der er i øjeblikket mange anmodninger til denne proces. Vi arbejder så hurtigt, vi kan, på at besvare anmodningerne.