Kontoadministration Hjælp

Annuller totrinsbekræftelse

Følg disse trin for at annullere totrinsbekræftelse. Trinnene er forskellige, afhængigt af om du har adgang til den enhed (smartphone, tablet, computer eller hardwaresikkerhedsnøgle), som du oprindeligt konfigurerede totrinsbekræftelse på.

Jeg har enheden (eller en backup)

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode side.
  2. Du bliver muligvis bedt om at logge på. Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse, skal du angive den kode, som vi har sendt til dig, koden fra din godkendelsesapp eller din sikkerhedsnøgle.
  3. I området Totrinsbekræftelse skal du vælge Rediger.
  4. Vælg Slet ud for den godkendelsesmetode, du vil fjerne (under Hvordan vil du modtage bekræftelseskoder?).
  5. Vælg Fjern. Så slår vi straks totrinsbekræftelse fra.
  6. Hvis du konfigurerer en backupmetode for totrinsbekræftelse, skal du udføre trin 3-5 igen for backupmetoden.

Jeg har ikke adgang til enheden (eller en backup)

For at annullere totrinsbekræftelse, når du ikke længere har adgang til din enhed for totrinsbekræftelse (hvis du f.eks. har mistet din telefon), skal du sende os en e-mail med en kopi af dit billed-id som forklaret her.

1. Opret en e-mail med emnelinjen "Deaktivering af totrinsgodkendelse".

Bemærk: Denne e-mail skal sendes fra den mailadresse, der er tilknyttet din konto. Hvis du har brug for at opdatere den registrerede mailadresse, skal du opdatere din e-mail på www.changeupdate.com.

2. I selve e-mailen skal du angive dit fulde navn, dit kontonummer fra GoDaddy og årsagen til, at du vil annullere totrinsbekræftelse.
  3. Kopiér og indsæt hele den følgende tekst i e-mailen:

Jeg accepterer følgende: Jeg anmoder om, at GoDaddy ANNULLERER min totrinsbekræftelse. Jeg bekræfter og erklærer, at jeg er den ovenstående kontoejer, eller, hvis ikke kontoindehaveren, så er jeg kontoindehaverens autoriserede repræsentant. Jeg forstår, at når først totrinsbekræftelsen er annulleret, er kontoen ikke længe beskyttet af denne ekstra sikkerhed og alt indhold/alle domæner, som er registreret, er underlagt denne ændring. Jeg accepterer, at hverken registratoren eller en af dennes partnere skal holdes ansvarlig over for mig eller nogen anden part for noget beløb eller for handlinger, der er foretaget i henhold til denne anmodning. Jeg frasiger mig herved ethvert krav, der rejses mod registrator eller en af dennes partnere i henhold til denne anmodning. Desuden samtykker jeg til at forsvare og holde registrator og dennes partnere skadesløs for ethvert tab, ansvar, skade eller udgift, herunder rimelige advokatgebyrer, der er resultatet af en klage, handling eller krav fra tredjepart som følge af denne anmodning, denne godkendelse eller anden handling taget af registrator i henhold hertil.

4. Vedhæft en farvekopi af dit myndighedsudstedte billed-id til e-mailen. Kopien skal være i farve og vise dit fulde navn og din underskrift, din fødselsdato og udstedelses- og udløbsdatoen, og personen på billedet skal kunne identificeres tydeligt.
  5. Send e-mailen og det vedhæftede id-dokument til twostepcancel@godaddy.com. Vi svarer inden for 72 timer.