Kontoadministration Hjælp

Annuller totrinsbekræftelse

Hvis du ønsker at annullere totrinsbekræftelse, skal du bekræfte, om du stadig har adgang til enheden, godkendelsesprogrammet eller hardwaresikkerhedsnøglen, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse.

Har du adgang til en enhed eller app, som du brugte til at konfigurere totrinsbekræftelse?

Ja, jeg har adgang til den pågældende enhed (eller min sikkerhedskopi)   •   Nej, jeg har ikke adgang til den pågældende enhed (har mistet telefon osv.)

Bemærk: Vi opfordrer dig på det kraftigste til at konfigurere en alternativ metode til totrinsbekræftelse. Hvis du mister adgangen til en af dine totrinsbekræftelsesmetoder, kan du stadig bruge sikkerhedskopien til at få adgang til din konto.