Auktion over CashParking -domænenavne

I din CashParking & reg; konto kan du angive .com, .net, .biz, .org, .info, .name og .us domænenavne til salg på GoDaddy Auctions & reg ;. Bortset fra .us understøtter GoDaddy Auctions ikke domænenavne på topniveau med landekoder (ccTLD'er).

Der er ikke noget gebyr for at opføre et CashParking -domænenavn på auktion, men du skal have et GoDaddy -auktionsmedlemskab. Du kan få yderligere oplysninger om GoDaddy -auktioner iOfte stillede spørgsmål om auktioner

Sådan bruges fanen Basic til at auktionere over et CashParking -domænenavn

Bemærk: Fanen Basic giver dig mulighed for at anvende salgsmuligheder på de domænenavne, som du vil auktionere over. Hvis der vælges flere domænenavne, gælder indstillingerne for alle domænenavne.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Vælg fanen CashParking .
  5. Vælg de domænenavne, som du vil auktionere over.
  6. Fra listen Salgsmuligheder skal du vælge Liste til salg .

Bemærk: Hvis du ikke er medlem af GoDaddy -auktioner, bliver CashParking bedt om at deltage. Vælg en medlemsabonnement, og klik derefter på Gå til kassen eller Ekspreskassen for at fortsætte.

7. Fra listen Indbetaling til skal du vælge den modtagerkonto, du vil bruge.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har tilføjet en betalingsmodtagerkonto til din CashParking -konto, skal du i PayPal & reg; e -mailfelt, skal du indtaste e -mailadressen til den PayPal -konto, du vil bruge.

8. Indtast følgende oplysninger:
    • Kategori — Emnet, du vil knytte til domænenavnet.
    • Underkategori — Det specifikke indhold, som du vil knytte til domænenavnet.
    • Auktionstype — Den køb/salg -proces, du vil bruge til din registrering.
    • Startbud — Den laveste pris, som du vil byde på, til.
  9. Læs GoDaddy.coms universelle servicebetingelser og medlemskabsaftalen for GoDaddy -auktioner, og hvis du accepterer dem, skal du markere de relevante afkrydsningsfelter.
  10. Klik på OK.

For at bruge fanen Avanceret til at auktionere over et CashParking -domænenavn

Bemærk: Fanen Avanceret lader dig anvende separate salgsmuligheder på flere domænenavne. Disse indstillinger gælder ikke for alle domænenavne.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Vælg fanen CashParking .
  5. Vælg de domænenavne, som du vil auktionere over.
  6. Fra listen Salgsmuligheder skal du vælge Liste til salg .

Bemærk: Hvis du ikke er medlem af GoDaddy -auktioner, bliver CashParking bedt om at deltage. Vælg en medlemsabonnement, og klik derefter på Gå til kassen eller Ekspreskassen for at fortsætte.

7. Gå til fanen Avanceret .
  8. Fra listen Indbetaling til skal du vælge den modtagerkonto, du vil bruge.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har føjet en betalingsmodtagerkonto til din CashParking -konto, skal du i PayPal -e -mailfeltet indtaste e -mailadressen til den PayPal -konto, du vil bruge.

9. Indtast følgende oplysninger for hvert domænenavn:
    • Kategori — Emnet, du vil knytte til domænenavnet.
    • Underkategori — Det specifikke indhold, som du vil knytte til domænenavnet.
    • Auktionstype — Den køb/salg -proces, du vil bruge til din registrering.
    • Startbud — Den laveste pris, som du vil byde på, til.
  10. Læs GoDaddy.coms universelle servicebetingelser og medlemskabsaftalen for GoDaddy -auktioner, og hvis du accepterer dem, skal du markere de relevante afkrydsningsfelter.
  11. Klik på OK.

Det kan tage op til 24 timer at vise domænenavne i GoDaddy -auktioner.