Sikkerhedskopiér mine e -mail-, meddelelses- eller kontaktoplysninger

Sikkerhedskopiering af dine data er et godt proaktivt trin, du kan tage for at sikre, at du ikke mister alt i en katastrofal eller uforudsete begivenhed. Det er en slags forsikring for dit hjem eller din bil. Vi tilbyder flere muligheder for at gemme dine data.

E -mail -arkivering

Hvis du har brug for at have en sikkerhedskopi af alle dine data af lovgivningsmæssige eller overholdelsesmæssige årsager, skal du tjekke E -mailarkivering til Microsoft 365 . Denne tilføjelse skal føjes til alle postkasser i din organisation.

Sikkerhedskopiering af e -mail

Hvis du er på udkig efter en løsning, der er robust, men du ikke behøver at bekymre dig om overholdelse af forskrifter, kan du tjekke tilføjelsesprogrammet E-mail-sikkerhedskopiering til Microsoft 365 . Du kan føje Sikkerhedskopiering af e -mail til individuelle postkasser uden at skulle tilføje den til hele organisationen.

Gem dine Outlook -e -maildata selv, lokalt

Hvis du bruger Outlook til din e -mailklient, uanset hvilken e -mailtjeneste du bruger, kan du altid oprette en sikkerhedskopi af dine lokale e -maildata .

Du kan få yderligere oplysninger om at oprette en sikkerhedskopi i Outlook i Microsoft -artiklen: Eksportér eller sikkerhedskopier meddelelser, kalender, opgaver og kontaktpersoner .

Opret en kopi af din Workspace Webmail -indbakke

Hvis du bruger Workspace Webmail, kan du bruge arten af POP3 e -mailkonfiguration til at oprette en kopi af alt dit indhold i din indbakke .