Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift en onlineaftale eller begivenhedsplacering

Hvis du har brug for at ændre placeringen af en tjeneste (en aftale eller begivenhed), skal du bruge følgende trin for at undgå konflikt med allerede planlagte tjenester, fremtidige tjenester og tidligere tjenester:

  1. Kopiér tjenesten.
  2. Tilføj deltagere til den nye tjeneste (eller inviter personer til selv at omlægge planen).
  3. (Valgfrit) Slet den gamle tjeneste.

Inden du går i gang, skal du åbne din eksisterende tjeneste og notere deltagerne.

1. Opret en ny tjeneste

Du kan enten oprette en helt ny tom tjeneste eller kopiere en eksisterende tjeneste og bruge den som en skabelon til din nye tjeneste.

  1. I Dashboard skal du gå til Aftaler > Tjenester .
  2. Tilføj en tjeneste, eller kopier en eksisterende tjeneste ved at bruge kopiikonet IMAGE fra din liste over tjenester.

I din nye tjeneste skal du bruge beskrivende titler for at gøre dem tydelige for kunderne og for at hjælpe dig med at administrere din liste over tjenester.

Hvis du kopierede en tjeneste, skal du redigere tjenestenavnet på den eksisterende (gamle) tjeneste for at skelne den fra den nye tjeneste. Hvis jeg f.eks. Er indretningsarkitekt, kan en ny kunde bestille min indledende designkonsultationssession. Men nu vil jeg ændre mine personlige sessioner til online. For at gøre dette kunne jeg:

  • Opret en ny tjeneste ved at kopiere min oprindelige tjeneste, og navngiv den "Initial Design Consultation - Online."
  • Rediger den oprindelige service og navngiv den "Indledende designkonsultation - personligt."

Bemærk: Tjenestenavnet er inkluderet i e -mailopdateringer til dine kunder, så du må ikke føje ordet "Annulleret" til din eksisterende tjeneste, ellers vil folk måske ikke vide, at det er blevet erstattet af en ny tjeneste.

2. Tilføj deltagere til den nye tjeneste (eller inviter personer til selv at omlægge planen)

Nu kan du tilføje deltagere til den nye tjeneste . Det er nemmest at tilføje deltagere selv, fordi du så kan markere, om de har betalt eller ej.

Kontakt deltagerne direkte via e -mail eller telefon, og fortæl dem, hvad der sker. Selvom de modtager automatiserede e -mails, skaber loyalitet oprettelse af en personlig forbindelse.

Eller send en e -mail til deltagerne for at fortælle dem, at dine tjenester nu er online, og inkludér et link til din serviceside, så de kan tilmelde sig en ny session.

Bemærk: Hvis folk har betalt for en session og derefter tilmelder sig en ny session, skal du manuelt spore og markere dem som betalte, når de har tilmeldt sig. Eller du kan udstede en refusion, hvis de har betalt to gange for en tjeneste.

3. Slet gammel tjeneste (valgfri)

Afhængig af den service, du tilbyder, hvilken type det er, og hvor mange personer der er tilmeldt, kan du vælge at slette den gamle aftale eller begivenhed fra listen Aftaler > Tjenester .

Aftaler og gentagne begivenheder vises stadig i din kalender, hvis de har deltagere, men ikke er synlige for nye tilmeldinger.

Bemærk: Engangshændelser slettes, og deltagerne modtager en annulleringsmeddelelse i deres e-mail.

Relaterede trin

Flere oplysninger