Rediger eller slet en distributionsgruppe

Bemærk: Vi arbejder på at løse et problem med distributionsgrupper. Hvis der opstår en fejl, skal du vente en time og prøve igen. Eller administratorer kan administrere distributionsgrupper i Exchange admin center (EAC). Log på med din e -mailadresse og adgangskode. Lær mere fra Microsoft .

Du kan redigere eller slette distributionsgrupper fra E & Office -dashboard. Dette lader dig ændre distributionsgruppens navn, adresse, tilføje eller fjerne medlemmer eller slette gruppen helt.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at administrere distributionsgrupper. Du kan finde flere oplysninger i adminroller fra Microsoft.
  1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Administrator > Distributionsgrupper .
    Vælg Distributionsgrupper i menuen Microsoft 365 -admin

Rediger en distributionsgruppe

1. VælgBlyantknap redigere.
  2. Rediger distributionsgruppenavnet , distributionsgruppens adresse eller begge dele.
    Distributionsgruppenavn, Marketingteam og adresse marketing@coolexample.com
  3. Aktivér til / fra -knappen, hvis du vil have brugere uden for din organisation til at sende e -mail til denne gruppe. Ellers skal du slukke for den.
  4. Markér eller ryd afkrydsningsfelterne for at ændre medlemmer i gruppen.
  5. Når du er færdig, skal du vælge Gem .

Slet en distributionsgruppe

1. VælgKnap til skraldespand slet.
  2. Sørg for, at du sletter den korrekte gruppe, og vælg Slet .
    Slet distributionsgruppe

Vend tilbage til denne side for at oprette,Blyantknap redigere, ellerKnap til skraldespand slet distributionsgrupper.