Rediger antallet af tilladte links i en WordPress -kommentar

Du kan justere antallet af links, som en WordPress -kommentar kan indeholde, før den kræver moderering. SPAM -kommentarer indeholder ofte adskillige links, så denne indstilling kan hjælpe med at reducere den.

1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Diskussion
  3. Find afsnittet Kommentarmoderering
  4. I den første linje i dette afsnit skal du ændre nummeret efter dine præferencer. Alle kommentarer, der indeholder så mange eller flere links, kræver automatisk godkendelse.
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer .
  6. Log ind på en testbruger, og prøv at indsende en kommentar, der indeholder flere links, end du definerede i dine indstillinger.