Skift, hvem der kan kommentere på mit WordPress -site

I dit WordPress -dashboard kan du angive, hvem der kan kommentere dine indlæg og sider for at forhindre spam -kommentarer.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indstillinger og derefter Diskussion .
  3. I afsnittet Andre kommentarer -indstillinger skal du vælge eller fravælge feltet ud for følgende indstillinger for at aktivere eller deaktivere dem:
    • Kommentarforfatter skal udfylde navn og e -mailadresse .
    • Brugere skal være registreret og logget ind for at kunne kommentere .
  4. Rul ned til bunden af siden, og vælg Gem ændringer .

Når aktiveret, forhindrer disse indstillinger spambots og ikke -registrerede brugere i at efterlade tilfældige kommentarer på dit site.