Ændring af WordPress-permalinks

WordPress-permalinks er de permanente URL-adresser til dine opslag og sider. Brug af brugerdefinerede WordPress-permalinks kan forbedre din sites placering i søgemaskiner og hjælpe med søgemaskineoptimering (SEO). Brugerdefinerede permalinks er også nemmere for dine besøgende at huske. Du kan aktivere og opdatere permalinks gennem dit WordPress-kontrolpanel for at få SEO-venlige URL-adresser.

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere din hjemmeside, før du foretager nogen ændringer.
  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre vælger du først Indstillinger og derefter Permalinks.
  3. Vælg den permalink-struktur, du foretrækker, eller vælg Brugerdefineret struktur og opret en brugerdefineret en.

Bemærk: VALGFRIT: Du kan også oprette en struktur til dine kategorier og tags.

4. Vælg Gem ændringer.
  5. URL-adressen på din websites sider bør vise de permalink-indstillinger, du valgte.