SSL-certifikater Hjælp

Kontrollér min SSL-installation

Åbn en browser, og gå til din URL-adresse. Du bør se en hængelås før din URL-adresse, der viser, at din hjemmeside er sikker. Tillykke! Du har installeret dit certifikat, og din hjemmeside er sikker.

Hvis noget virker galt, er her et par almindelige problemer, og hvordan de løses.

Ikke sikkert eller advarsler om blandet indhold

Afhængigt af din browser kan du opdage, at der mangler billeder eller andet indhold på siden. Eller du ser et udråbstegnsikon eller anden advarsel i browseren om, at hjemmesiden ikke er sikker. Dette skyldes som regel, at din HTTPS-side indeholder ikke-sikret HTTP-indhold. For at beskytte brugere mod blandet indhold fjerner browsere enten det ikke-sikrede indhold fra siden eller slår en advarsel op om, at sidens indhold ikke er sikkert, og at man ikke kan have tillid til siden.

Den gode nyhed er, at dit certifikat er installeret og virker. Den dårlige nyhed er, at din sides HTML-kode har "http://"-links. Du kan enten ordne dette ved at ændre ethvert HTML-link med "http://" til enten "https://" eller en relativ URL-adresse.

Der er ingen hængelås

Når hængelåsen ikke vises, og der ikke er nogen fejlmeddelelser, er det svært nøjagtigt at vide, hvilken del af opsætningen der er mislykkedes. Disse foranstaltninger vil med størst sandsynlighed løse problemet.

• Tjek dine indstillinger for HTTPS-omdirigering – Et problem med HTTPS-omdirigeringen er den mest almindelige årsag til, at hængelåsen ikke vises. Konfigurer din HTTPS-omdirigering igen, og prøv at få vist din sikre hjemmeside igen.
  • Tast dit certifikat ind igenIndtastning af dit certifikat igen kan løse problemer med selve certifikatet.
  • Geninstaller dit certifikat – For at sikre, at alt er konfigureret korrekt, skal du gå tilbage og geninstallere dit certifikat.