Opret en adminbruger i WordPress -databasen

Du kan oprette en ny WordPress -administratorbruger indefra databasen. Brug denne metode, hvis din oprindelige administratorbruger blev beskadiget eller slettet.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

Bemærk: Hvis du bruger cPanel -hosting, skal du vælge databasen til dit WordPress -site i venstre kolonne, før du fortsætter til næste trin.

2. I menuen til venstre skal du vælge tabellen wp_users.
  3. Vælg Indsæt .
  4. Indtast følgende:
    Felt Hvad det er ...
    ID Ethvert tal, som ikke allerede bruges af en anden bruger
    user_login Brugernavn til adgang til WordPress -dashboardet
    user_pass Adgangskode til denne bruger

Bemærk: Sørg for at vælge MD5 i funktionsmenuen.

user_nicename Kælenavnet for denne bruger
    user_email E -mailadresse til denne bruger
    bruger_registreret Dato og tidspunkt, hvor denne bruger blev registreret
    user_status Indstil dette til 0
    skærmnavn Navn, der vises for denne bruger

5. Vælg .
  6. Vælg wp_usermeta -tabellen .
  7. Vælg Indsæt .
  8. Indtast følgende:
    Felt Hvad det er ...
    user_id Indtast id'et fra trin 4
    meta_key Indtast wp_capabilities

Bemærk: For administrerede WordPress -konti eller brugerdefinerede databasetabelpræfikser skal du inkludere præfikset (f.eks. Wp_ coolPrefix _capabilities ).

meta_value Indtast følgende:
    a: 1: {s: 13: "administrator"; s: 1: "1";}

9. Vælg .
  10. Vælg fanen Indsæt igen.
  11. Indtast følgende:
    Felt Hvad det er ...
    user_id Indtast id'et fra trin 4
    meta_key Indtast wp_user_level

Bemærk: For administrerede WordPress -konti eller brugerdefinerede databasetabelpræfikser skal du inkludere præfikset (f.eks. Wp_ coolPrefix _user_level ).

meta_value Indtast tallet 10

12. Vælg .

Administratorbrugeren er nu klar til at logge n med deres brugernavn og adgangskode.