Opret attributter for et variabelt produkt

Når først du har oprettet det variable produkt , skal du definere attributværdier. Attributter er ting som størrelse eller farve. Lad os sige, at du sælger tøj i tre størrelser, så er Størrelse attributnavnet. Attributværdierne er små, mellemstore og store .

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du klikke på Produkter , som udvides og giver yderligere muligheder.
  3. Klik på Alle produkter i menuen Udvidede produkter.
  4. Vælg det variable produkt, som du vil redigere.

Bemærk: Sørg for, at du opretter det variable produkt først.

5. I afsnittet Produktdata skal du udføre følgende:
    • Gå til afsnittet Attributter i menuen til venstre for at oprette attributværdier.
    • Klik på knappen Tilføj for at oprette en ny brugerdefineret attribut.
    • Indtast et navn på den brugerdefinerede attribut, f.eks. Størrelse .
    • Indtast Værdier for dine attributter adskilt med rørsymbolet "|" (findes over din returnøgle). I dette eksempel har vi tre attributter for størrelse: Lille | Medium | Stor
    • Markér afkrydsningsfeltet Brug til variation
    • Klik på Gem attributter for at gemme dine attributter.
  6. Gentag trin 5 for hver attribut.
  7. Klik på knappen Gem kladde eller Udgiv øverst til højre.

Du kan til enhver tid foretage ændringer af produktets attributter.