Opret digitale produkter, der kan downloades

WooCommerce giver handlende mulighed for at oprette downloadbare og digitale produkter, som derefter behandles forskelligt fra produkter, der kræver levering. Du kan oprette et digitalt produkt med følgende trin:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Produkter > Alle produkter > Tilføj nyt for at tilføje et nyt enkelt produkt, der kan downloades som beskrevet i Tilføj et enkelt produkt i WooCommerce.
  3. Vælg afkrydsningsfeltet Kan downloades.
  4. Når du har markeret afkrydsningsfeltet, vises indstillinger for produkter, der kan downloades: Downloadbare filer, Downloadgrænse, Downloadudløb.
  5. Vælg knappen Tilføj fil , og navngiv derefter filen.
  6. Angiv filens URL -adresse, hvis den hostes et andet sted, eller vælg knappen Vælg fil for at uploade en ny fil, eller vælg en eksisterende fil fra dit Mediebibliotek.
  7. Når din fil er valgt, skal du klikke på Indsæt fil -URL for at konfigurere URL'en til fil, der kan downloades.
  8. Angiv downloadgrænse (valgfrit). Når en bruger når denne grænse, kan de ikke længere downloade filen.
  9. Indtast Download -udløb, eller lad den være tom. Hvis du definerer et antal dage, udløber downloadlinket derefter.
  10. Gem dit produkt for at gemme ændringer.

Bemærk: For URL -adressen til fil, der kan downloades, skal produktets URL matche URL'en for dit site. Hvis du f.eks. Har 'www' i webadressen til din hjemmeside, skal filens URL også have 'www'.