Opret gratis fragtkuponer

Følgende vil give dig instruktioner i, hvordan du opretter gratis fragtkoder, som kan indtastes af kunder ved kassen for en ordre.

1. Log på WordPress.
  2. Bemærk: Hvis dette er første gang, du opretter en ny kupon, skal du sørge for at aktivere kuponer i WooCommerce > Generelle indstillinger, før du går i gang.

3. Naviger til WooCommerce > Kuponer .
  4. Klik på Tilføj kupon .
  5. Vælg indstillingen Tillad gratis levering .
  6. Klik på Udgiv.
  7. Naviger til den indstilling for Gratis levering , du lige har oprettet
  8. Vælg rullemenuen, og vælg derefter indstillingen til En gyldig kupon til gratis levering .
  9. Klik på Gem ændringer.