Slet en DNS -skabelon

Slet en hel DNS -skabelon når som helst. Sletning af en skabelon sletter ikke fortegnelserne fra de enkelte domæner. Du kan stadig manuelt slette DNS -fortegnelser fra domæner.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Fra menuen i siden skal du vælge Indstillinger og derefter vælge DNS -skabeloner .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg den ud for den skabelon, du vil sletteslet dns -skabelonikon Slet skabelonikon .
  4. Vælg Slet for at bekræfte, at du vil slette den valgte skabelon.