Slet mit domæne

Vi har forståelse for, at der kan være situationer, hvor du ikke længere ønsker at have et domænenavn registreret. Hvis du beslutter at annullere (slette) et domæne fra din konto, kan du gøre det når som helst. Når du annullerer et domænenavn, slettes det straks fra din konto. Du kan også i stedet slå automatisk fornyelse fra.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de(t) domæne(r), som du vil slette. Eller klik på fluebenet og Vælg alle
  3. Vælg Mere og så Slet.
  4. Bekræft, at domænerne skal slettes, og markér afkrydsningsfeltet ud for Ja, jeg giver samtykke til at slette de valgte domæner.
  5. Vælg Fortsæt.

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret i over 72 timer. Ellers sender vi en engangsadgangskode til din domæneregistrants e-mailadresse.

Bekræftelsen Udført bliver vist, når dine ændringer er blevet accepteret.

Flere oplysninger

• Registeret kan beholde dit annullerede domænenavn, inden det frigives til andres brug, så du kan muligvis genregistrere det, når det er frigivet.
  • For oplysninger vedrørende berettigelse til refusion henvises til voresrefusionspolitik.
  • Leder du efter et andet domænenavn? Få mere at vide om registrering af domænenavne.