Hjemmesideprogram Hjælp

Dupliker en side på min hjemmeside

Hvis du hurtigt vil lave flere sider med lignende indhold, skal du oprette en startside med basisindhold og derefter oprette en kopi, du kan tilpasse. Dette fungerer bedst, hvis du opretter en række sider, der har nogenlunde samme indhold med få variationer.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på Sider i panelet Min hjemmeside.
    /Klik på sider
  4. Find den side, du vil duplikere, og klik på de tre horisontale prikker i højre side af sidepanelet (ikke midten af panelet), og vælg Dupliker side.
    Klik på Dupliker side
  5. Den duplikerede side bliver vist med samme navn som den originale side, så du kan omdøbe den ved at klikke på sidens horisontale prikker og vælge Sideindstillinger.
    Klik på Sideindstillinger
  6. Indtast et nyt navn i feltet Sidetitel, og klik på Færdig.
    Indtast et nyt navn, klik på Færdig
  7. Klik på den omdøbte side, og gå i gang med at tilpasse indholdet.
    Klik på ny side for at tilpasse