Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Dupliker en side på min hjemmeside

Hvis du hurtigt vil oprette flere sider med lignende indhold, skal du lave en kopi af din side.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram.
  4. I Site Navigation skal du holde musen over den side, du vil kopiere, og vælge dentandhjulsikon for sideindstillinger Menuen Indstillinger. I mobilappen skal du vælge Sider og derefter vælgelodret kebab-menu med tre prikker menuen.
  5. Vælg Dupliker side .
  6. Brug sideindstillinger til at omdøbe din side (eller skjul den fra navigation). Du kan også omorganisere dine sider eller oprette sider til en rullemenu .
  7. Fortsæt med at tilpasse din side ved at redigere indhold i et site -afsnit , tilføje et afsnit , kopiere et afsnit eller slette et afsnit .
  8. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Eksempel for at se resultaterne, og når du er klar til at offentliggøre ændringerne, udgiv dit websted .