Dupliker et afsnit på min hjemmeside

For hurtigt at oprette flere afsnit med samme type indhold skal du starte med et eksisterende afsnit, hvis grundindhold du vil bruge i andre afsnit, og lave en kopi, du derefter kan tilpasse.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på Sider i panelet Min hjemmeside.
    /Klik på sider
  4. Find den side, der indeholder afsnittet, som skal duplikeres (Startside i eksemplet).
    Klik på den side, der indeholder afsnittet, som skal kopieres
  5. Find afsnittet, der skal kopieres, klik på de tre prikker til højre for afsnittets navn, og vælg Dupliker afsnit.
    Klik på Dupliker afsnit
  6. Det duplikerede afsnit får samme navn som det originale afsnit og skal derfor omdøbes ved at klikke på det duplikerede afsnits lodrette prikker og vælge Rediger afsnit.
    Klik på Rediger afsnit
  7. Indtast et nyt navn i afsnittets titelfelt, og klik på Færdig.
    Indtast et nyt navn, og klik på Færdig
  8. Klik på det nye afsnit for at begynde at tilpasse indholdet.
    Klik for at redigere afsnittets indhold