Flyt et afsnit til en anden side

Du kan flytte et afsnit fra en side til en anden på din Website Builder-hjemmeside. Dette kan især være praktisk, efterhånden som hjemmesiden vokser, og du får brug for at omarrangere den. Det gør det også nemmere at flytte et afsnit, du har duplikeret.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside. (Hvis du bruger Website Builder-webshoppen, skal du klikke på Administrer butik og derefter Hjemmeside på den øverste grønne bjælke).
  3. Klik på Sider i panelet Min hjemmeside.
    /Klik på sider
  4. Find den side, der indeholder afsnittet, som skal flyttes (Startside i eksemplet nedenfor).
  5. Find derefter afsnittet, der skal flyttes, klik på de tre prikker til højre for afsnittets navn, og vælg Flyt afsnit.
    Klik på afsnit, vælg Flyt afsnit
  6. Brug menuen Vælg side for at vælge, hvor du vil flytte siden hen, og klik derefter på Flyt.
    Vælg destinationssiden, og klik på Flyt
  7. Bekræftelsesmeddelelsen Flyttet vises med et link til destinationssiden, som du kan klikke på for at kontrollere, at afsnittet er blevet flyttet.
    Kontroller link i meddelelsen Flyttet