Eksportér mit domænes zonefilfortegnelser

Eksportér dine DNS -zonefilfortegnelser for at gemme en lokal kopi af din zonefil. Eksporten kan derefter importeres til zonefilen for et andet domæne på din GoDaddy -konto eller til et domæne, hvis DNS administreres et andet sted. De eksporterede data følger BIND -zonefilformatet og RFC 1035, som muligvis skal redigeres, før de importeres til anden serversoftware. Anvend hurtigt DNS -poster på dine domæner ved at oprette en skabelon .