Eksportér mit domænes zonefilfortegnelser

Eksportér dine DNS -zonefilfortegnelser for at gemme en lokal kopi af din zonefil. Eksporten kan derefter importeres til zonefilen for et andet domæne på din GoDaddy -konto eller til et domæne, hvis DNS administreres et andet sted. De eksporterede data følger BIND -zonefilformatet og RFC 1035, som muligvis skal redigeres, før de importeres til anden serversoftware. Anvend hurtigt DNS -poster på dine domæner ved at oprette en skabelon .

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælgalt navn til billedet Valgmuligheder for redigering af domæne ved siden af dit domæne, og vælg Rediger DNS . Du skal muligvis rulle ned for at se indstillingen Rediger DNS .
    skærmbillede, der viser muligheden for at redigere dns
  3. Vælg Eksportér zonefil fraanvende dns -skabelonikon Mere menu.
    vælg domæne
  4. Filen downloades automatisk via din browser til din enhed. Åbn filen lokalt for at se fortegnelserne og foretage eventuelle ændringer.