Importér mit domænes zonefilfortegnelser

Importér DNS -zonefilfortegnelser fra en fil gemt lokalt for at anvende flere fortegnelser på et domæne. Import kan være praktisk, hvis du planlægger at bruge de samme indstillinger til flere domæner eller flytter indstillinger fra en anden DNS -udbyder. Vi understøtter zonefiler i BIND -format og RFC 1035, så du skal muligvis redigere din fil, før du importerer for at opfylde disse krav.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Importér zonefil fraanvende dns -skabelonikon Mere menu.
    vælg domæne
  5. Vælg din fil ved at slippe den direkte i vinduet Vælg zonefil , eller vælg Gennemse filer for at vælge filen fra din enhed.
  6. Vælg Anvend zonefil for at fuldføre importen. Fortegnelser fra importen føjes til de eksisterende fortegnelser. Importen mislykkes, hvis der er konflikter med eksisterende fortegnelser.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.