Eksportér WooCommerce -produktvarianter

Du kan bruge udvidelsen Product CSV Import Suite til nemt at eksportere en CSV -fil af alle produktvarianter i WooCommerce. Der er muligheder for at tilpasse din eksport, f.eks. Begrænsning af kolonnerne eller antallet af variationer i filen.

Påkrævet: Produkt CSV Import Suite er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Sørg for at aktivere produkt CSV Import Suite -udvidelsen. ( Har du brug for hjælp til at aktivere dine udvidelser? )
  3. Naviger til WooCommerce > CSV Import Suite .
  4. Klik på fanen Eksportér produkter .
  5. I afsnittet Eksportér produktvarianter CSV skal du klikke på knappen Eksportér variationer for at downloade en CSV -fil af dine produktvarianter.