Importér produkter til WooCommerce med Product CSV Import Suite

WooCommerce giver dig mulighed for at importere dine produkter ved hjælp af udvidelsen Product CSV Import Suite . I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter en CSV -fil af dine produkter, og importerer den derefter til din WooCommerce -butik.

Downloading og tilpasning af eksempelproduktets CSV -fil

Først skal du oprette en CSV -fil. Du kan finde en sample.csv -fil i plugin -mappen eller downloade den her .

Tilføjelse af produkter til din CSV -fil

Med en eksempel -CSV -fil i hånden kan du tilføje hvert af dine produkter i henhold til kolonnerne. Ud over de kolonner, der er angivet i CSV -eksempelet, kan andre felter indstilles til at importere yderligere oplysninger. For en komplet liste over alle tilgængelige felter henvises der til kolonnehovedreference for CSV -importpakke .

Derudover kan produktbilleder importeres, men de tager nogle få ekstra trin. Du kan få flere oplysninger om at inkludere billeder i din CSV -import ved at kigge på billedesektionen i FAQ om produkt CSV -importpakke .

Import af CSV -produkter til WooCommerce

Når dine produkter er blevet føjet til din CSV -fil, er du klar til at importere den til WooCommerce.

1. Start med at logge på WordPress .
  2. Derefter skal du installere og aktivere produkt CSV Import Suite WooCommerce -udvidelsen.
  3. I menuen til venstre i dit WordPress -adminpanel, over WooCommerce , skal du klikke på CSV Import Suite .
  4. Når du er på siden CSV Import Suite, skal du klikke på Importér produkter .
  5. Klik derefter på Vælg fil , find den CSV -fil, du vil importere, og upload den til dit WooCommerce -site.
  6. Når din CSV -fil er blevet uploadet, skal du sørge for, at dine kolonneoverskrifter er tilknyttet de korrekte felter i WordPress. Hvis alle dine felter er kortlagt korrekt, skal du klikke på Send for at importere dine produkter.