Aktivér brugerdefinerede PHP -moduler

Hvis du vil bruge brugerdefinerede PHP -moduler, kan du administrere dem via en PHP -initialiseringsfil ( flere oplysninger ).

For at aktivere et PHP -modul skal du tilføje følgende linje:

filtype = filnavn .so

Du skal tilføje en version af denne linje for hvert modul, du vil aktivere. Du kan se en liste over nogle PHP -moduler på PHP -hjemmesiden .

Kunder, der bruger cPanel delt hostingkonti ( flere oplysninger ), har nogle få yderligere trin, de kan tage.

cPanel -oplysninger

På den side, hvor du ser din PHP -version , kan du også vælge de PHP -moduler, som du vil aktivere. Hvis du gør dette, behøver du ikke ændre din kontos PHP -initialiseringsfil.