Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér rod- eller admin -adgang til min Gen 3 administrerede eller fuldt administrerede server

Sådan aktiverer du root- eller admin -adgang (også kendt som sudo- eller erstatnings-/superbrugeradgang) til din administrerede eller fuldt administrerede server. Du har muligvis brug for denne form for adgang for at installere programmer eller foretage ændringer på højt niveau i din serverkonfiguration.

Bemærk: Hvis du forsøger at aktivere rodadgang for en 4. generations VPS eller dedikeret server, er trinnene anderledes .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Under Servere skal du klikke på Administrer ved siden af den serverkonto, du vil bruge.
    klik på Administrer
  3. På serverens kontrolside skal du klikke på Indstillinger .
    klik på Indstillinger
  4. Klik på Skift ud for Administratoradgang .
  5. Sørg for, at Aktivér din administrator (root and sudo) adgangstilladelse er valgt.
  6. Klik på Gem , og klik derefter på OK .