Eksportér mit domænes zonefilfortegnelser

Du kan eksportere dit domænes zonefilfortegnelser til brug med en tredjepart eller til at arkivere. Hvis du f.eks. Vil have, at en tredjepart administrerer din DNS, kan du eksportere zonefilfortegnelserne fra os og derefter importere dem til tredjepartssystemet. Når du arkiverer dine DNS -fortegnelser, får du en sikkerhedskopi af dem, hvis du laver en fejl, mens du redigerer din DNS.

De eksporterede data følger BIND -zonefilformatet og RFC 1035. Du skal manuelt redigere de eksporterede data, før en BIND DNS -server kan bruge dem direkte. Disse ændringer vil være forskellige afhængigt af kravene på den server, som du uploader den eksporterede fil til.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden DNS-administration.
  2. På siden DNS -styring skal du under Avancerede funktioner klikke på enten Eksport zonefil (Unix) eller Eksport zonefil (Windows) :
  3. Eksportér zonefil

4. Systemet genererer en tekstfil, som indeholder zonefilfortegnelserne til dit domænenavn. Gem filen på din computer.