Løs mit WordPress -site fast i vedligeholdelsestilstand

Når du opdaterer WordPress, plugins eller temaer fra dit WordPress -dashboard, sættes dit website i vedligeholdelsestilstand under opdateringen. Derefter ser besøgende en generisk meddelelse i stedet for hjemmesidens indhold, som bør fjernes automatisk, så snart opdateringerne er færdige.
besked om, at hjemmesiden sidder fast i WordPress -vedligeholdelsestilstand
Men nogle gange kan hjemmesiden sidde fast i vedligeholdelsestilstand. Du kan bruge enhver FTP -app til at løse dette, men vi anbefaler FileZilla .

Bemærk: Hvis du brugte et plugin til at sætte websitet i vedligeholdelsestilstand, gælder nedenstående trin ikke. I stedet skal du prøve at deaktivere plugin'et for vedligeholdelsestilstand , og hvis problemet fortsætter, skal du kontakte plugins udvikler.

1. Opret forbindelse til din hostingkonto med FTP .
  2. I afsnittet Eksternt site (med filerne på din hostingkonto) skal du åbne mappen med dit WordPress -site.
  3. Vælg og hold (eller højreklik) på .maintenance -filen, og vælg derefter Slet .

Bemærk: .maintenance -filen er som standard skjult i nogle filhåndteringsapps, så sørg for at aktivere muligheden for at vise skjulte filer, hvis du ikke kan se filen.

4. Log på dit WordPress -dashboard, og kontroller, om opdateringerne lykkes. Hvis ikke, kan du prøve at foretage opdateringerne en efter en.

For at forhindre, at dit website sidder fast i vedligeholdelsestilstanden igen, kan du prøve at køre opdateringer en ad gangen.

Flere oplysninger

• Hvis du bruger browserne Chrome , Firefox eller Edge , kan du aktivere inkognito eller privat browsing for at kontrollere, om dit website fungerer.
  • Hvis du ikke selv vil løse problemet, kan vores WordPress Premium Support -team gøre det for dig.