Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fjern FTP -brugere fra min Linux -hostingkonto

Brug cPanels FTP -kontofunktion til at fjerne uønskede FTP -brugere fra din Linux -hostingkonto.

Bemærk: Du kan ikke fjerne Særlige FTP -konti, f.eks. Kontoen for websiteejeren.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Vælg FTP -administration øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg ftp manager
  4. I afsnittet cPanel FTP -konti skal du klikke på Slet ud for den konto, som du vil slette. Bekræftelsesmeddelelsen viser FTP -login for den pågældende brugerkonto og stien til brugerens hjemmemappe.
  5. (Valgfrit) Vælg Slet brugerens hjemmemappe for at slette brugerens hjemmemappe og alle filer i den.

Advarsel: Hvis denne FTP -brugers hjemmemappe er tilknyttet mappen public_html, slettes indholdet på hjemmesiden ved at vælge denne indstilling.

6. Klik på Slet . FTP -brugerkontoen (og brugerens hjemmemappe, hvis du valgte den) slettes.