Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fjern min e -mails domæne fra Microsoft

Denne artikel gælder for dig, hvis du flytter fra Workspace Email eller en tredjeparts e-mail til Microsoft 365 fra GoDaddy og har et domæne med Microsoft . Før vi kan konfigurere dine e -mailkonti hos GoDaddy, skal du fjerne dit eksisterende domæne fra din tidligere Microsoft 365 -konto hos Microsoft.

Påkrævet: Du skal være administrator for at følge trinnene nedenfor. Du kan få flere oplysninger i administratorroller fra Microsoft.

Trin 1: Flyt dine brugere til et andet domæne

Før vi kan fjerne domænet fra Microsoft 365, skal vi flytte dine brugere til et andet domæne.

  1. Log på Microsoft 365 admin center . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Vælg Brugere til venstre under Brugere . Du får vist en liste over alle brugere.
    vælg aktive brugere
  3. Vælg den bruger, hvis domæne du vil ændre. En menu åbnes til højre.
  4. Afhængigt af om brugerens licens til Exchange under Konto kan du se brugerens konto på en af to måder:
    • Brugernavn
    • Brugernavn og e -mail
  5. Vælg den relevante fane baseret på det, der er angivet for kontoen, og følg derefter trinene:

    1. Under Brugernavn skal du vælge Administrer brugernavn .
      vælg administrer brugernavn
    2. Under Domæner skal du vælge onmicrosoft.com -domænet.
      Bemærk: Vær opmærksom på hele onmicrosoft.com -domænet (det indeholder en række tal, der er specifikke for dit domæne). Du skal bruge den for at logge ind igen som bruger senere.
      vælg onmicrosoft.com -domæne fra rullemenuen
    3. Vælg Gem ændringer . Hvis du var logget på som bruger, bliver du logget af. Log ind igen med det nye brugernavn ved brug af onmicrosoft.com -domænet.
    1. Under Brugernavn og e -mail skal du vælge Administrer brugernavn og e -mail .
      vælg administrer brugernavn og e -mail
    2. Ved siden af Primær e -mailadresse og brugernavn skal du vælgeblyantikon Rediger .
      vælg rediger ud for den primære e -mailadresse og brugernavn
    3. Under Domæner skal du vælge onmicrosoft.com -domænet.
      Bemærk: Vær opmærksom på hele onmicrosoft.com -domænet (det indeholder en række tal, der er specifikke for dit domæne). Du skal bruge den for at logge ind igen som bruger senere.
      vælg onmicrosoft.com -domænet
    4. Vælg Færdig .
    5. Vælg Gem ændringer . Hvis du var logget på som bruger, bliver du logget af. Log ind igen med det nye brugernavn ved brug af onmicrosoft.com -domænet.
    6. Vælg den bruger, du lige har opdateret med onmicrosoft.com -domænet.
    7. Vælg Administrer brugernavn og e -mail . Et alias bør vises på det domæne, du prøver at fjerne fra Microsoft 365.
    8. Vælg ved siden af aliasetikon med tre prikker Indstillinger , og vælg derefter Slet alias .
      slet aliaset
    9. Klik på Gem ændringer.

Gentag disse trin for alle brugere på domænet. Når du er færdig, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2: Fjern hold og grupper fra domænet

Derefter fjerner vi alle hold eller grupper fra domænet.

Påkrævet: Før du fortsætter, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dataene for dine teams og notere dig eventuelle grupper, som du har brug for at genskabe senere. Du kan genskabe grupper, når din e -mail er konfigureret med GoDaddy.
  1. På den venstre side under Teams & grupper , vælg Aktive hold & grupper .
    vælg Aktive hold og grupper
  2. Vælg Microsoft 365 .
    vælg en af sektionerne
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for det eller de hold eller gruppe (r), der bruger det domæne, som du skal fjerne, og vælg derefter Slet . Teamet eller gruppen slettes sammen med eventuelt tilknyttet indhold.
    vælg slet team
  4. Gentag med de andre afsnit ( Distributionsliste , Mail-aktiveret sikkerhed og Sikkerhed ), indtil alle hold eller grupper, der bruger dit domæne, er slettet.

Når alle hold og grupper er fjernet fra domænet, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3: Fjern det gamle domæne

Endelig fjerner vi domænet fra din Microsoft 365 -konto hos Microsoft.

  1. Vælg Indstillinger på venstre side, og derefter Domæner . Du skal muligvis vælge Vis alle for at se Indstillinger .
  2. Ved siden af domænenavnet skal du markere afkrydsningsfeltet og derefter fjerne Fjern domæne .
    vælg fjern domæne
  3. Hvis domænet er angivet som standard for din konto, bliver du bedt om at angive en ny standard. Vælg et nyt domæne, og vælg derefter Opdater, og fortsæt .
    vælg nyt domæne, og opdater derefter, og fortsæt
  4. Vælg Fjern domæne .
    vælg fjern domæne
  5. Hvis du bliver bedt om at fjerne domæneafhængigheder, skal du vælge Fjern automatisk .
    • Hvis afhængighederne ikke kan fjernes automatisk, bliver du bedt om at gennemgå de problematiske brugere.

Du har fjernet dit domæne. Det kan tage op til 5 minutter, før domænet fjernes fuldstændigt fra din tidligere Microsoft 365 -konto hos Microsoft. Men hvis det er forbundet med flere elementer som grupper, sikkerhedsgrupper, brugere eller distributionslister, kan det tage flere timer.

Bekræft, at dit domæne er fjernet fra Microsoft

Du kan kontrollere, om dit domæne stadig er hos Microsoft, ved at gå til Fjern dit domæne fra Microsoft -siden. Under Kontrollér, om dit domæne stadig er hos Microsoft , skal du indtaste dit domænenavn. Værktøjet fortæller dig, om dit domæne blev fjernet med succes og ikke længere er hos Microsoft.
værktøj til domænekontrol i e -mail og kontorets dashboard

Flere oplysninger