GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj effekter til tekst i GoDaddy Studio

Drej hovedet med den opmærksomhedsgribende udskærings-teksteffekt. Alt du behøver er GoDaddy Studio, en form, et billede, noget tekst og værktøjet Blanding.
Opret teksteffekter ved brug af blanding

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Opret et nyt projekt med en gennemsigtig baggrund.
  3. I dit nye projekt skal du nederst på skærmen trykke på Form og tilføje en firkant. Tryk på Farve og indstil farven til hvid. Tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne.
  4. Tryk på Tekst , og tilføj sort tekst. Hvis det er nødvendigt, kan du ændre skrifttypen og ændre størrelsen på teksten. Tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne.
  5. Tryk på Billede og tilføj et billede. Dette billede vises gennem din tekst, så en tekstur fungerer bedst. Tilpas billedets størrelse for at dække teksten.
  6. Sørg for, at billedlaget stadig er valgt. Nederst på skærmen skal du rulle vandret for at finde Blanding og derefter trykke på den.
  7. Fra den menu, der vises, skal du trykke på LYSE . Billedlaget vises gennem tekstlaget med en hvid baggrund.
  8. Tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne for at gemme dit projekt.
  1. Log på din GoDaddy Studio -konto .
  2. Vælg Nyt projekt øverst til højre, og vælg derefter Gennemsigtig .
  3. Fra menuen til venstre skal du vælge Form og tilføje en firkant. I menuen til højre skal du vælge Farve og sætte farven til hvid.
  4. Fra menuen til venstre skal du vælge Tekst og tilføje sort tekst. Vælg om nødvendigt Tekst i menuen til højre for at ændre skrifttypen og ændre størrelsen på teksten.
  5. Fra menuen til venstre skal du vælge Billede og tilføje et billede. Dette billede vises gennem din tekst, så en tekstur fungerer bedst. Tilpas billedets størrelse for at dække teksten.
  6. Sørg for, at billedlaget stadig er valgt. I menuen til højre skal du vælge Bland .
  7. Fra den menu, der vises, skal du vælge Lysere . Billedlaget vises gennem tekstlaget med en hvid baggrund.