Forbind Google

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du opretter forbindelse til Google, så dine kunder kan spare tid ved at bruge deres Google -konti til at logge på din butik.

Påkrævet: WooCommerce Social Login er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående køb.

Få din URI til godkendt omdirigering

1. Log på WordPress , gå til WooCommerce , og klik på Indstillinger .
  2. Vælg fanen Social login og klik på Google .
  3. Kopiér den URI for autoriseret omdirigering , der findes øverst. Dette vil blive brugt i det næste afsnit til at konfigurere dit Google Cloud -projekt.

Opret et nyt projekt

1. Log ind på din Google Cloud -ressourcehåndtering .
  2. Klik på Opret projekt .
  3. Opret et projektnavn (besøgende vil se dette, når de godkender login), og vælg Opret .
    Bemærk: Det kan tage et øjeblik at opdatere siden, mens Google opretter dit projekt.
  4. Når projektet er oprettet, skal du navigere til menuen øverst til venstre i Google Cloud og vælge API'er & Tjenester og klik på legitimationsoplysninger .
  5. Vælg Konfigurer samtykke -skærm øverst, og konfigurer med dine virksomhedsoplysninger og forretningsformål.
    Bemærk: Lær mere om konfiguration af skærmbilledet med samtykke i Google Cloud -dokumentationen .
  6. Når du har konfigureret dit skærmbillede for samtykke, vender du tilbage til fanen Legitimationsoplysninger og klikker på Opret legitimationsoplysninger .
  7. Vælg OAuth -klient -id og indstil følgende:
    • Applikationstype: Vælg Webapplikation .
    • Navn: Et navn, der skal kunne identificere din OAuth 2.0 -klient i konsollen.
    • Autoriserede Javascript -oprindelse: Indtast din websites URL (f.ekshttp://www.coolexample.com/ ) .
    • URI for autoriseret omdirigering: Indtast den webadresse, du kopierede fra dine WooCommerce -indstillinger, i det forrige afsnit.
  8. Vælg Opret for at gemme.
  9. Kopiér det genererede kunde -id og klienthemmelighed . Du skal bruge disse til at afslutte konfigurationen af dine indstillinger i WooCommerce.

Indtast ansøgningsoplysninger

1. Log ind på WordPress .
  2. Gå til WooCommerce, og klik på Indstillinger .
  3. Vælg fanen Social login og klik på Google .
  4. Vælg Aktivér Google .
  5. Indtast det kunde -id og den klienthemmelighed , som du kopierede fra Google.
  6. Klik på Gem ændringer .
Tilbage til toppen

Se nedenstående links for at få trin til at oprette forbindelse til andre sociale login -metoder: