Kontoadministration Hjælp

Foretag fejlfinding: Totrinsbekræftelse

Hvis du bruger totrinsbekræftelse og ikke modtager koderne, eller du får en fejlmeddelelse, kan du kigge efter en løsning på denne liste.

Situation Løsning
Jeg modtager ikke koderne på min smartphone Kontrollér, om dit mobilselskab blokerer +1 (480) 360-5516.
Jeg fik følgende fejlmeddelelse: "I forbindelse med beskyttelsen af din konto har vi blokeret denne bekræftelsesmetode i 24 timer på grund af for mange anmodninger om koden." Vi låser totrinsbekræftelsesmetoden, hvis nogen beder os om at gensende koden for mange gange. Vent 24 timer, og prøv igen, eller se Annuller totrinsbekræftelse, og følg trinene under Jeg har ikke adgang til den enhed.
Jeg bruger et indisk telefonnummer, og jeg får ikke nogen koder Vores sms-udbyder Twilio har muligvis problemer med at nå dig.
Jeg har ikke den enhed, jeg brugte til opsætning af totrinsbekræftelse (mistet telefon, skiftet nummer osv.) Se Annuller totrinsbekræftelse, og følg trinene under Jeg har ikke adgang til den enhed.
Min totrinsbekræftelse virker ikke, og jeg vil deaktivere totrinsbekræftelse, men jeg kan ikke deaktivere det uden at bruge totrinsbekræftelse til at logge på! Se Annuller totrinsbekræftelse, og følg trinene under Jeg har ikke adgang til den enhed.

Hvis du har konfigureret en alternativ metode til totrinsbekræftelse

Hvis du har konfigureret en alternativ metode til totrinsbekræftelse, skal du vælge Ingen kode? for at vælge din backupmetode fra listen.
vælg ingen kode