Kontoadministration Hjælp

Forny mine produkter eller tjenester manuelt

Sådan fornyr du manuelt dine produkter på et hvilket som helst tidspunkt, selv hvis de er indstillet til automatisk fornyelse.

Produkter fornys automatisk for den samme tidsperiode som deres seneste manuelle fornyelse i stedet for deres oprindelige registreringslængde. Dette gælder også for domæner, der fornys manuelt efter d. 16. juli 2020. Hvis et domæne f.eks. fornys manuelt efter d. 16. juli 2020 for en periode på 3 år, fornys det automatisk for 3 år, når det er tid til det. Se vores aftale for domæneregistrering for at få alle oplysninger.

1. Gå til din GoDaddy- Fornyelse og afregning. Du vil blive bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på.
  2. Markér feltet for at vælge de produkter, du vil forny, og klik på Føj til indkøbsvogn.
    Ikonet Føj til indkøbsvogn er fremhævet.
  3. Gennemfør dit køb.