SSL-certifikater Hjælp

Fornyelse af mit SSL-certifikat

Hvis dit SSL-certifikat ikke er sat op til at blive fornyet automatisk, har du en periode på 90 dage til at købe fornyelseskredit og bruge det på certifikatet. Perioden løber fra 60 dage før og 30 dage efter udløbsdatoen.

Advarsel: Hvis du ikke har fornyet certifikatet, inden det udløber, bliver der vist en fejlmeddelelse på din hjemmeside, som ikke vil være tilgængelig for besøgende.

Hvis du anvender et standardcertifikat (DV) til din kontos primære domæne, og du har indstillet certifikatet til automatisk fornyelse, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Dit SSL-certifikat bliver fornyet helt automatisk.

Hvad angår alle andre certifikater, herunder certifikater for et yderligere domæne, skal du følge disse trin.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og udfør en af følgende handlinger for det certifikat, du ønsker at forny:
    • Hvis betalingen af fornyelsesgebyret allerede er gennemført, kan du springe dette trin over.
    • Hvis du ikke har automatisk fornyelse, skal du vælge Forny, hvis du ikke har automatisk fornyelse. Hvis du har automatisk fornyelse, skal du vælge Forny nu.
  3. Vælg det certifikat, som du vil forny, vælg derefter Fortsæt til indkøbsvogn, og fuldfør transaktionen for din fornyelse.

Hvis dette var dit primære domæne, og dit websted er hostet hos os, skal du ikke gøre mere! Vi installerer dit fornyede certifikat for dig. Hvis dit websted bliver hostet hos en tredjepart, eller hvis dette er for et yderligere domæne, skal du installere det fornyede certifikat. Få hjælp i Anmod om dit SSL-certifikat, og lær at installere det (start her, hvis du ikke kender til SSL).