SSL-certifikater Hjælp

Fornyelse af mit SSL-certifikat

Hvis dit SSL-certifikat ikke er sat op til at blive fornyet automatisk, har du et vindue på 90 dage til at betale fornyelsesgebyret. Vinduet gælder fra 60 dage før til 30 dage efter udløbsdatoen.

Hvis du anvender et standardcertifikat (DV) på et domæne, som du ejer på din GoDaddy-konto, og du har indstillet certifikatet til automatisk fornyelse, behøver du ikke foretage dig yderligere. Dit SSL-certifikat bliver fornyet helt automatisk. Hvis det ikke er tilfældet, anbefaler vi, at du læser videre.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis betalingen af fornyelsesgebyret allerede er gennemført, kan du springe dette trin over.
    • Klik på Forny og derefter på Gå til kassen for at betale fornyelsesgebyret. Fuldfør fornyelsestransaktionen, og vend tilbage til din liste over almindelige navne.
  3. Foretag det valg, som du ønsker at bruge til anmodning om dit fornyede certifikat, og klik derefter på Anmod om certifikat. Eventuelle yderligere nødvendige procedurer vil blive vist på denne side.
  4. Når dit certifikat er udstedt, modtager du en e-mail om, at det er klar til brug.
Advarsel: Hvis du ikke har fornyet certifikatet, inden det udløber, bliver der vist en fejlmeddelelse på din hjemmeside, som ikke vil være tilgængelig for besøgende.

Næste trin

Når du modtager en e-mail om, at dit SSL-certifikat er udstedt, skal du installere det på din hjemmeside:

• Hvis du valgte et domæne, som er hostet hos os, når du anmoder om din fornyelse, installerer vi automatisk dit certifikat.
  • Hvis du har indsendt en CSR (Certificate Signing Request), skal du downloade og installere begge certifikatfiler.