SSL-certifikater Hjælp

Sammenlign SSL-abonnementer og -priser

Med et SSL-certifikat sikrer du dig, at din hjemmeside er sikker, og det sender et godt signal til dine besøgende. I tabellen nedenfor kan du få et overblik og finde det abonnement, der passer bedst til dine behov.

Certifikat-abonnement Standard SSL UCC/SAN SSL-certifikater SSL med jokertegn
Pris Se pris Se pris Se pris
Antal sikrede websteder et websted op til 100 websteder et websted og alle dets underdomæner
Stærk SHA2- og 2048 bit-kryptering
Tilgængelig i DV, OV og EV SSL-certifikater DV, OV og EV SSL-certifikater DV og OV SSL-certifikater
Giver en bedre placering på Google
‌Certifikattype‌‌ SSL-certifikat med domænevalidering (DV) SSL-certifikat med organisationsvalidering (OV) SSL-certifikat med udvidet validering (EV)
Pris Se pris Se pris Se pris
Viser, at du ejer domænet
Validerer organisationen
Viser, at virksomheden er legitim
Viser virksomhedens navn i den grønne adresselinje
Hængelås i adresselinjen
Beskytter flere hjemmesider (multi-domæne SAN SSL)
Beskytter alle underdomæner (SSL-certifikat med jokertegn)
Sikkerhedssejl
Bedst til blogs og sociale hjemmesider virksomheder og organisationer webshops